Dr. Dragos Zamfirescu

Doctor Dragoş Zamfirescu este Doctor în Stiinţe Medicale, Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă și Președintele Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Dragoș Zamfirescu este doctor în științe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o experiență de aproape 21 ani în chirurgie plastică, 20 ani în microchirurgie reconstructivă și 19 ani în chirurgie estetică, având la activ peste 8.000 de intervenții chirurgicale, dintre care unele cu grad deosebit de dificultate și premiere naționale.

VREAU SA AFLU MAI MULTE

Dr. Edouard Coeugniet

Doctor Edouard Coeugniet este Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, Master of Science, Profesor la Universitatea din Montreal. Medic cu o reputaţie vastă internaţional şi o experienţă de peste 16 ani în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă.

Începând cu anul 1995 până astăzi a fost implicat intens în activităţi de cercetare desfăşurate în mai multe ţări europene. În plus s-a dedicat şi activităţii de predare de mai bine de 25 de ani, continuând până în prezent în mai multe insitutii europene din domeniu precum Universitatea din Montreal.

VREAU SA AFLU MAI MULTE