Zetta ├«nseamn─â o echip─â medical─â excep┼úional─â, cu experien┼ú─â adunat─â ├«n zeci de mii de ore de opera┼úii sofisticate, autori a numeroase lucr─âri de specialitate ┼či studii, contributori la congrese profesionale interna┼úionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solu┼úii medicale.

Tehnologia de ultim─â genera┼úie a clinicii este selectat─â special pentru a asigura lezarea minim─â a ┼úesuturilor ┼či o recuperare mai rapid─â a pacien┼úilor.

Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.

Prin ce este clinica Zetta DIFERITA?

  • 1. In Clinica Zetta se pot rezolva in condi╚Ťii de siguran╚Ť─â, de confort si de maxima predictibilitate a rezultatelor, at├ót cazuri obi╚Önuite, cat si pacien╚Ťi care au probleme deosebit de complexe.
  • 2. Clinica Zetta este locul unde au fost realizate numeroase premiere pentru clinicile private, precum si premiere pentru Chirurgia Plastica din Romania.
  • 3. In Clinica Zetta ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea doar medici de top din fiecare specialitate. To╚Ťi medicii colaboratori ai clinicii Zetta au fost riguros selecta╚Ťi de dr Zamfirescu dup─â criterii de competen╚Ť─â profesional─â, de responsabilitate, moralitate ╚Öi empatie uman─â. Exista medici primari cu foarte mare experien╚Ť─â, la v├órsta de maxima performant─â, afla╚Ťi probabil in v├órful carierei lor profesionale, precum si o nou genera╚Ťie de medici speciali╚Öti Zetta care sunt v├órfurile de valoare ale genera╚Ťiei lor, in majoritatea cazurilor, forma╚Ťi sub influenta doctorului Zamfirescu.
  • 4. In mod particular pentru peisajul clinicilor din acela╚Öi domeniu, in Clinica Zetta exista o Comisie Multidisciplinara care analizeaz─â suplimentar toate cazurile ce vor fi operate in Clinica. Aceasta comisie este formata din chirurgul plastician coordonator ÔÇô dr Dragos Zamfirescu, Medicul Anestezist Coordonator ÔÇô Dr Irina Luca, si la nevoie Medicul Oncolog Coordonator ÔÇô Dr Cornelia Nitipir. Aceasta Comisie Multidisciplinara analizeaz─â in plus fata de medicul curant, indica╚Ťia operatorie si de tip de anestezie, planului chirurgical (si cel oncologic, la nevoie), riscurile opera╚Ťiei si ale anesteziei, etc, in perspectiva unei eventuale opera╚Ťii.
  • 5. Asistentele Clinicii au o experien╚Ť─â deosebita in ├«ngrijirea pacien╚Ťilor, sunt selectate special de dr Zamfirescu dupa criteriile profesionale, dar si dupa empatia cu care au grija de pacien╚Ťi. In Clinica Zetta pacien╚Ťii sunt trata╚Ťi ca ni╚Öte prieteni sau rude, cu multa afec╚Ťiune, aten╚Ťie si grij─â, si bine├«n╚Ťeles cu profesionalism maxim.
  • 6. Conceptul clinicii si designul interior a pornit de la ideea de intimitate, de c─âldur─â, de modernitate minimalist─â. Ne consideram o clinica boutique in care pacien╚Ťii sa fie ├«nconjura╚Ťi cu tandre╚Ťe pentru a avea o experien╚Ť─â peri operatorie cat mai lipsita de stres, daca se poate chiar pl─âcut─â.
  • 7. Suntem probabil singura clinica de profil care are 3 coordonatori de pacien╚Ťi care ├«ncearc─â sa preia toata rela╚Ťia nemedicala pre si post operatorie cu pacien╚Ťii. Fiecare pacient al Clinicii Zetta va avea un coordonator dedicat care va cunoa╚Öte toate datele medicale ale pacientului si ii va sta la dispozi╚Ťie 24 ore din 24.
  • 8. Dot─ârile clinicii sunt excep╚Ťionale.
  • 9. Aparatura medicala si consumabilele medicale (implante, fire de sutura, substan╚Ťe anestezice, tot ce se consuma in timpul opera╚Ťiilor si al tratamentelor, etc,) sunt achizi╚Ťionate doar de la liderii mondiali din domeniu. Nu s-au folosit niciodat─â in Clinica Zetta materiale sau substan╚Ťe mai ieftine, necertificate de studii medicale relevante dupa minim 5 ani de la introducerea pe pia╚Ť─â. Toate aceste materiale si aparatura ofer─â garan╚Ťiile maxime existente in domeniu.