Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu experienţă adunată în zeci de mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.

Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor.

Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.

Prin ce este clinica Zetta DIFERITA?

  • 1. In Clinica Zetta se pot rezolva in condiții de siguranță, de confort si de maxima predictibilitate a rezultatelor, atât cazuri obișnuite, cat si pacienți care au probleme deosebit de complexe.
  • 2. Clinica Zetta este locul unde au fost realizate numeroase premiere pentru clinicile private, precum si premiere pentru Chirurgia Plastica din Romania.
  • 3. In Clinica Zetta își desfășoară activitatea doar medici de top din fiecare specialitate. Toți medicii colaboratori ai clinicii Zetta au fost riguros selectați de dr Zamfirescu după criterii de competență profesională, de responsabilitate, moralitate și empatie umană. Exista medici primari cu foarte mare experiență, la vârsta de maxima performantă, aflați probabil in vârful carierei lor profesionale, precum si o nou generație de medici specialiști Zetta care sunt vârfurile de valoare ale generației lor, in majoritatea cazurilor, formați sub influenta doctorului Zamfirescu.
  • 4. In mod particular pentru peisajul clinicilor din același domeniu, in Clinica Zetta exista o Comisie Multidisciplinara care analizează suplimentar toate cazurile ce vor fi operate in Clinica. Aceasta comisie este formata din chirurgul plastician coordonator – dr Dragos Zamfirescu, Medicul Anestezist Coordonator – Dr Irina Luca, si la nevoie Medicul Oncolog Coordonator – Dr Cornelia Nitipir. Aceasta Comisie Multidisciplinara analizează in plus fata de medicul curant, indicația operatorie si de tip de anestezie, planului chirurgical (si cel oncologic, la nevoie), riscurile operației si ale anesteziei, etc, in perspectiva unei eventuale operații.
  • 5. Asistentele Clinicii au o experiență deosebita in îngrijirea pacienților, sunt selectate special de dr Zamfirescu dupa criteriile profesionale, dar si dupa empatia cu care au grija de pacienți. In Clinica Zetta pacienții sunt tratați ca niște prieteni sau rude, cu multa afecțiune, atenție si grijă, si bineînțeles cu profesionalism maxim.
  • 6. Conceptul clinicii si designul interior a pornit de la ideea de intimitate, de căldură, de modernitate minimalistă. Ne consideram o clinica boutique in care pacienții sa fie înconjurați cu tandrețe pentru a avea o experiență peri operatorie cat mai lipsita de stres, daca se poate chiar plăcută.
  • 7. Suntem probabil singura clinica de profil care are 3 coordonatori de pacienți care încearcă sa preia toata relația nemedicala pre si post operatorie cu pacienții. Fiecare pacient al Clinicii Zetta va avea un coordonator dedicat care va cunoaște toate datele medicale ale pacientului si ii va sta la dispoziție 24 ore din 24.
  • 8. Dotările clinicii sunt excepționale.
  • 9. Aparatura medicala si consumabilele medicale (implante, fire de sutura, substanțe anestezice, tot ce se consuma in timpul operațiilor si al tratamentelor, etc,) sunt achiziționate doar de la liderii mondiali din domeniu. Nu s-au folosit niciodată in Clinica Zetta materiale sau substanțe mai ieftine, necertificate de studii medicale relevante dupa minim 5 ani de la introducerea pe piață. Toate aceste materiale si aparatura oferă garanțiile maxime existente in domeniu.