Dr. Adina Margaritescu

MEDIC SPECIALIST ÎN DERMATO-VENEROLOGIE.

Dr. Adina Mihaela Mărgăritescu este medic specialist în Dermato-Venerologie.

A absolvit facultatea de Medicin─â General─â din cadrul UMF, ├«n anul 2008, iar din 2009, ╚Öi-a ├«nceput activitatea de medic rezident ├«n cadrul Sec╚Ťiei I de Dermatologie a Spitalului Colentina, sub ├«ndrumarea dnei. Prof. Dr. Olga Simionescu, devenind medic specialist, ├«n 2013.

Pe parcursul reziden╚Ťiatului, a ob╚Ťinut atestate ├«n dermatocosmetologie (peelinguri chimice, mezoterapie, proceduri estetice), dermatoscopie ╚Öi Lasere ├«n dermatologie, ╚Öi a efectuat voluntariat at├ót ├«n cadrul sec╚Ťiei de Dermatologie, c├ót ╚Öi ├«n sec╚Ťiei de Chirurgie Plastic─â ╚Öi Reparatorie a CMDTAMP ÔÇô Bucure╚Öti.

A participat la numeroase congrese ╚Öi conferin╚Ťe de specialitate, a scris multiple lucr─âri ├«n publica╚Ťii de specialitate, dar ╚Öi articole ├«n revistele de frumuse╚Ťe.

├Än 2009, a c├ó╚Ötigat premiul I la concursul ÔÇ×Academician ╚śt. Gh. NicolauÔÇŁ, acesta fiind dedicat medicilor reziden╚Ťi.

Este membr─â a Societ─â╚Ťii Rom├óne de Dermato-Venerologie, a WOSIAM ╚Öi, din 2014, face parte din echipa Zetta.

Consider─â c─â ├«ntr-o lume competitiv─â, aspectul fizic este important pentru fiecare persoan─â ╚Öi nu o dovad─â de ÔÇ×vanitate pur─âÔÇŁ, frumuse╚Ťea fiind ├«nainte de standardele impuse de societate, o stare de spirit.