Dr. Cristina Goanta

MEDIC SPECIALIST ORL

Dr. Cristina Goanță este medic specialist ORL în cadrul Spitalului de Urgență „Sf. Pantelimon” și Asistent universitar la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila.

De asemenea, este implicată într-un program post-doctoral ce studiază efectele factorilor dietetici și ale îmbătrânirii asupra tractului respirator superior.

Din 2013, este doctor în știinte medicale cu teza de cercetare numită „Adenozina și stresul sonor”, sub îndrumarea profesorului Leon Zagrean.

După absolvirea Facultății de Medicină, în anul 2007, și-a efectuat rezidențiatul în cadrul Institutului de Fonologie și Chirurgie Funcțională ORL „Profesor Dr. Hociota” din București.

A participat la numeroase congrese de specialitate, a publicat lucrări în reviste medicale indexate în baze de date internaționale și a câștigat, în 2012 și 2013, diploma de excelență pentru doctoranzi.

În practica medicală, a lucrat atât cu adulți, cât și cu copii, efectuând proceduri medicale complexe, care acoperă gama afecțiunilor ORL, de la diagnosticare, plan de tratament până la rezolvarea chirugicaă a afecțiunilor.

Consideră că, în procesul medical, atenția, implicarea și empatia medicului sunt esențiale.De aceea, pe parcursul tratamentului, menține întotdeauna un contact apropiat cu pacientul, urmărindu-i progresele și asiguându-se permanent de eficacitatea procedurilor efectuate sau a medicamentelor recomandate.