Dr. Edouard Coeugniet

MEDIC PRIMAR ÎN CHIRUGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ ŞI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVĂ, MASTER OF SCIENCE, PROFESOR LA UNIVERSITATEA DIN MONTREAL

Doctor Edouard Coeugniet este Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, Master of Science, Profesor la Universitatea din Montreal. Medic cu o reputaţie vastă internaţional şi o experienţă de peste 16 ani în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă.

Este singurul medic din România și Canada care ofera terapie cu Celule Stem pentru Regenerare Estetica DAE si Reparatorie. Doctor Edouard Coeugniet foloseste doar materiale aprobate FDA, produse in Germania si Statele Unite ale Americii.

Website: http://drcoeugniet.com/

Născut în România, urmează Facultatea de medicină atât în Germania la Universitatea Wilhelm Münster, cât şi în Franţa la Universităţi precum Descartes din Paris, apoi în Toulouse şi în Grenoble. S-a clasat printre primii la examenul Boardului European în 2006, şi al doilea pe ţara la specialitate în Franţa. A profesat în mai multe ţări de pe glob precum Germania, Franţa, Australia şi Canada.

Dr. Edouard Coeugniet s-a format la un nivel excepţional în estetică, pe lângă cele mai mari nume din specialitate sa precum Bryan Mendelson (Melbourne, Australia) Graeme Southwick (Melbourne, Australia), Claude le Louarn (Paris, Franţa), Gilbert Aiach (Paris, Franţa), Wolfgang Gubisch (Stuttgart, Germania), Michel Pfulg (Montreux, Elveţia).

În ceea ce priveşte domeniul microchirurgiei reconstructive i-au fost mentori Profesorul Laurent Lantieri, „starul” grefelor faciale, care a realizat cele mai multe transplanturi de fata din lume.

Este membrul al mai multor organizaţii prestigioase de profil aflate pe mai multe continente: American Society of Plastic Surgeons (ASPS) unde este şi Member of the Quality & Performance Measurement Committee

Federation of Specialists în Plastic Surgery Quebec, FMSQ, ASPS, French Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, SOFCPRE, French College of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, CFCPRE, French Naţional Society of Burn Care, SFETB, Internaţional Society of Burn Care, ISBI, INTERPLAST Germany, Internaţional Anaplastology Association, IAA.

Începând cu anul 1995 până astăzi a fost implicat intens în activităţi de cercetare desfăşurate în mai multe ţări europene. În plus s-a dedicat şi activităţii de predare de mai bine de 25 de ani, continuând până în prezent în mai multe insitutii europene din domeniu precum Universitatea din Montreal.

Activitatea ştiinţifică a Dr. Edouard Coeugniet cuprinde peste 17 articole publicate în reviste de specialitate şi cărţi, este editor al mai multor lucrări din domeniu precum Edorium Journal of Plastic Surgery şi expert în revizuirea articolelor ştiinţifice a mai multor jurnale de specialitate, a susţinut peste 40 de prezetari la congrese atât internaţional cât şi în România şi a fost participant la peste 150.

Deşi este o prezenta marcanta la nivel internaţional, nu s-a îndepărtat niciodată de ţara sa natală vizitând România nu numai cu ocazia congreselor de specialitate, ci şi pentru a petrece concediile cu familia în ţara unde s-a aflat îintodeauna şi cu sufletul. Mai mult decât atât, doreşte să se alăture tuturor medicilor care aleg România ca ţara în care să profeseze, pentru a aduce un plus de experienţa şi know how societăţii din care face parte. In Romania îl puteţi găsi exclusiv la Clinica Zetta, unde efectuează la cel mai înalt nivel toate tipurile de intervenţii de chirurgie Estetică, Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă posibile într-o clinică privată.