Dr. George Jinescu

DOCTOR ÎN STIINŢE MEDICALE, MEDIC PRIMAR ÎN CHIRUGIE GENERALA SI CHIRURGIE LAPAROSCOPICA LA SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ FLOREASCA BUCUREŞTI ŞI ASISTENT UNIVERSITAR LA UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE CAROL DAVILA LA CATEDRA DE CHIRURGIE GENERALA.

Dr. George Jinescu este Doctor în Stiinţe Medicale, Medic Primar în Chirugie Generala si Chirurgie Laparoscopica la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti şi Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila la catedra de Chirurgie Generala.

Cu o experienta de peste 17 ani in Chirurgie Generala acumulata in cadrul Clinicii de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, cu o activitate personala ce insumeaza peste 400 interventii chirurgicale pe an, dintre care unele cu un grad deosebit de dificultate, dr. George Jinescu opereaza in Clinica Zetta toata gama de interventii chirurgicale pentru patologia parietala si venoasa. Tehnicile chirurgicale din chirurgia parietala (hernii, eventratii, diastazis – operate clasic sau laparoscopic) precum si cele din patologia venoasa (varice hidrostatice operate clasic sau endovenos – laser, spuma; cura varicelor reticulare prin scleroterapie) deprinse in Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti si perfectionate prin stagii de pregatire in clinici de specialitate din Franta si Germania il recomanda pe dr. George Jinescu in rezolvarea profesionista si moderna a defectelor parietale precum si a varicelor inestetice de la nivelul membrelor inferioare.

Dr. George Jinescu a participat la numeroase congrese şi conferinţe naţionale şi internaţionale cu peste 100 de lucrări ştiinţifice, postere şi comunicări; in calitate de coautor a contribuit la realizarea a 10 cărţi de specialitate. În calitate de Asistent Universitar în cadrul Catedrei de Chirurgie Generala a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, Dl. Dr. George Jinescu participă activ la formarea studenţilor si rezidenţilor în domeniul chirurgiei generale, atât prin susţinerea unor cursuri de specialitate, cât şi ca autor al unor capitole pentru cursul de chirurgie generala pentru studenţi şi rezidenţi.