Dr. Irina Luca

MEDIC PRIMAR ÎN ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE

Dr. Irina Luca Vasiliu este Medic Primar în Anestezie și Terapie Intensivă, Doctor in Stiinte Medicale și face parte din echipa Clinicii Zetta.

În 2004, a absolvit Universitatea „Carol Davila” de Medicină și Farmacie, București, iar din ianuarie 2010, este specialist în Anestezie și Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic de Urgență, București. Experiența dodândită în anii petrecuți în Spitalul de Urgență, a calificat-o pe dr. Irina Luca să participe la intervenții chirurgicale cu grad deosebit de dificultate.

În prezent, dr. Luca este o prezență permanentă în sala de operații, participând la toată gama de intervenții chirurgicale din Clinica Zetta.

Formarea științifică post-universitară este impresionantă, acest lucru contribuind la acumularea unei vaste experiențe în ramura Anesteziei și Terapiei Intensive.

Dr. Irina Luca are o lungă listă de articole publicate în reviste naţionale şi internaționale și a prezentat de-a lungul timpului lucrări în cadrul manifestărilor ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Este membră a organizațiilor: Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă – SRATI (din 2005), Societatea Europeană de Anestezie – ESA (din 2011), Societatea Europeana de Nutriție enterală și parenterală – ESPEN (din 2010), Societatea Europeană de Anestezie Regională – ESRA (din 2011), Societatea Română de Nutriție enterală și parenterală – ROSPEN (din 2006).