Dr. Neculae Filoti

MEDIC PRIMAR CHIRURGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ ŞI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVĂ

Dr. Neculae Filoti, cu o experienta in domeniu de peste 30 de ani, este medic primar Chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă la Clinica Zetta.

A absolvit în 1983 Facultatea de Medicină Generală a UMF Carol Davila din Bucureşti. Debutul activității medicale ca stagiar în clinica Prof. Dr. Agrippa Ionescu, personalitate definitorie a școlii româneștide chirurgie plastică, avea să marcheze orientarea către această ramură chirurgicală.

Pregătirea în specialitate se definitivează în perioada 1992-1994, sub conducerea aceluiași Prof.Dr. Agrippa Ionescu,urmată fiind de obținerea gradului de medic primar în anul 2000.

Activitatea chirurgicală s-a desfăsurat de atunci în secția de Chirurgie Plastică a spitalului “Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, unitate etalon a domeniului medical. În paralel, în perioada 1996-2000, a activat și în una dintre primele clinici particulare de chirurgie estetică din București –„ Med’Estet”.

Cele trei decenii de activitate, din care două decenii în chirurgia plastică, au condus la acumularea unei vaste experiențe atât în domeniul chirurgiei plastice și reconstructive cât și a celei estetice.