-10%
2800€ 2520€
(pentru o interventie)

Nu Pierde Oferta

Pentru Operatia de Augmentare Mamara cu Implant

-15%
5600€ 4760€
(de fiecare pentru 2 prietene care fac interventia)

Vino cu prietena ta cea mai buna la o Consultatie si, daca va programati amandoua pentru Operatia de Augmentare Mamara cu Implant, aveti fiecare cate 15% Discount!

Cand sa iti maresti sanii cu implant mamar?

 

Cand esti nemultumita de marimea sanilor

Nu esti multumita de proiectia (profilul) sanilor

Cand esti nemultumita de echilibrul siluetei

Atunci cand nu iti place imaginea de sine

Operatia are un impact psihologic ridicat pentru ca ajuta femeile sa aiba o imagine mai buna despre propria persoana, in acelasi timp, contribuind la cresterea increderii in sine.

Ce tipuri de implanturi mamare folosim in Clinica Zetta?

Rotunde

Anatomice

Cu suprafata poliuretanica

Implanturile mamare Mentor sunt cele mai utilizate silicoane pentru operatiile de augumentare mamara, folosite de clinicile de top din lume!

In ce consta recuperarea?

 • Desi exista mai multi factori care influenteaza recuperarea ta, cel mai probabil vei avea nevoie de un interval de 24-48 de ore pentru a-ti reveni dupa operatie si o perioada de cateva zile de reducere a activitatii uzuale.
 • Este posibil ca durerile si tumefierea postoperatorie sa dureze cateva saptamani. Efortul fizic si activitatea normala pot fi reluate la recomandarea chirurgului tau. In timp, tumefierea (umflaturile) postoperatorie se va diminua, iar cicatricele se vor estompa.
 • Vei primi instructiuni specifice privind recuperarea, care vor include: ingrijiri postoperatorii, medicamente pentru reducerea riscului de infectie si pentru vindecare, precum si consultatiile de control postoperator la chirurgul plastician.
 • Respectarea indicatiilor medicului chirurg este cheia reusitei operatiei tale. Este important ca inciziile chirurgicale sa nu fie supuse traumelor, frecarii sau miscarii in timpul perioadei de recuperare.
 • Doctorul tau iti va furniza toate indicatiile necesare pentru perioada de recuperare.
 • Rezultatele augmentarii mamare sunt de durata, vei avea mai multa incredere sa porti anumite tinute si costume de baie. Ca si multe alte femei care au optat pentru marirea sanilor, vei constata si o crestere a increderii in sine.
Programeaza-te aici!

(hai sa ne cunoastem – programeaza-te pentru o consultatie)

Cine sunt medicii specialisti care vor avea grija sa arati mai bine?

Dr. Iulia Muraru

 • Medic Specialist in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva

Pregatirea pe timpul rezidentiatului s-a desfasurat in cadrul clinicii de Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti. In aceasta perioada a participat la numeroase cursuri si manifestari stiintifice, nationale si internationale, si a redactat lucrari stiintifice publicate in reviste de specialitate.

A participat in calitate de instructor la cursuri practice de microchirurgie organizate pentru medicii rezidenti. A urmat stagii de pregatire in cadrul Facultatii de Medicina a Universitatii „Aix-de-Marseille” din Marsilia, Franta.

Din octombrie 2014 este doctorand in stiinte medicale, sub indrumarea domnului Prof. Dr. Ioan Lascar.

Este membra a Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

Dr. Amit Beedasy

 • Medic Specialist in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva

In ultimii ani a profesat sub indrumarea domnului doctor Dragos Zamfirescu, in cadrul Clinicii Zetta, unde a dobandit experienta si know-how de la mentorul sau, cizelandu-se ca un medic chirurg de exceptie.

Pe langa activitatea strict medicala, domnul doctor Amit Beedasy a activat si in calitate de instructor, in cadrul cursurilor de pregatire pentru medici tineri, din domeniul Chirurgiei Plastice si Reconstructive, cursuri de microchirurgie si in calitate de expert si instructor in cadrul PRESMED, alaturi de domnii doctor Dragos Slavescu, Dragos Zamfirescu si Profesorul Ioan Lascar.

S-a numarat printre organizatorii Cursului de Excelenta in Medicina Transnationala din Cadrul Scolii de Vara si de Toamna, la care au participat medici rezidenti.

A participat in calitate de Lector in cadrul Centrului de Training Pius Branzeu din Timisoara, unde a sustinut prezentari pe tema “Tehnicile de Reconstructie prin Lambouri “, in special pentru Reconstructia de Sani.

Dr. Dragos Muraru

 • Medic Specialist in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva

Stagiul de pregatire in rezidentiat desfasurandu-l in cadrul clinicii de Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, sub indrumarea domnului Prof. Dr. Ioan Lascar.

In luna ianuarie 2016 a sustinut prezentarea publica a lucrarii stiintifice de doctorat cu titlul “Utilizarea grefoanelor compozite musculo-venoase si artificiale ca metode alternative in reconstructia defectelor segmentare de nervi periferici”, pentru elaborarea careia a petrecut numeroase ore in laboratorul de microchirurgie experimentala din cadrul clinicii in care activeaza, dar si in cadrul laboratorului experimental al Institutului de Cercetare Panum, din cadrul Universitatii din Copenhaga, Danemarca.

Este autorul a numeroase lucrari stiintifice publicate in reviste de specialitate si a participat la numeroase manifestari stiintifice si workshop-uri.

Este membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

Vreau sa ma programez!

(hai sa ne cunoastem – programeaza-te pentru o consultatie)

Cum sunt rezultatele?

 • Implanturile cu silicoane sunt o metoda permanenta si de lunga durata. Nu sunt necesare alte interventii.
 • Implanturile cu silicoane asigura atat marimea dorita a sanilor, cat si o mentinere ridicata a lor.
 • Te bucuri de bustul dorit, esti mult mai sexy, iti creste stima de sine si chiar iti poate imbunatati viata personala.
 • Implanturile de silicoane de ultima generatie au acum textura asemanatoare tesutului glandular, fiind practic greu de detectat la palpare iar sanii par cat mai natural.

Ce inseamna Clinica Zetta?

Zetta inseamna o echipa medicala exceptionala, cu experienţa adunata in zeci de mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solutii medicale.

In Clinica Zetta se pot rezolva in conditii de siguranta, de confort si de maxima predictibilitate a rezultatelor, atat cazuri obisnuite, cat si pacienti care au probleme deosebit de complexe.

Clinica Zetta este locul unde au fost realizate numeroase premiere pentru clinicile private, precum si premiere pentru Chirurgia Plastica din Romania.

Aparitii Media

logo-kanald
logo-rtv
logo-irealitatea

Cui se adreseaza interventia de implant mamar?

 

Apeleaza cu incredere la interventia de implant mamar daca esti o persoana complexata de marimea sanilor, ai sanii lasati, sau au un aspect neplacut.

Operatia cu implant mamar este recomandata persoanelor:

Vreau sa ma programez!

(hai sa ne cunoastem – programeaza-te pentru o consultatie)

Ce spun pacientii care au avut incredere in noi?

Completeaza formularul de mai jos si programeaza-te pentru o consultatie. Te vom contacta noi pentru a stabili toate detaliile.

(hai sa ne cunoastem – programeaza-te pentru o consultatie)

 

Disclaimer: Rezultatele pot diferi de la caz la caz sau nu se pot aplica fiecarei persoane in mod particular, care opteaza pentru o interventie chirurgicala. De aceea, in Clinica Zetta exista o Comisie Multidisciplinara (chirurg plastician, anestezist, si, la nevoie, oncolog) care analizeaza suplimentar toate cazurile ce vor fi operate aici, avand in vedere indicatia operatorie si tipul de anestezie, planul chirugical (si, eventual, cel oncologic), riscurile operatiei si ale anesteziei.