Servicii de Urgenta de
Chirurgie Plastica Reconstructiva

031.005.17.56

Suna-ne pentru o programare sau apasa butonul de mai jos pentru a completa formularul de contact.


Completeaza formularul

Program

Consultatii & Interventii cu anestezie locala

Luni – Vineri | 08.00 – 20.00

Interventii cu anestezie generala

Luni – Joi | 08:00 -18:00

Vineri | 08.00 – 16.00

De la 1 octombrie 2020, Clinica Zetta asigura
Servicii de Urgenta de
Chirurgie Plastica Reconstructiva

pe intreaga durata a programului de lucru

 

In aceasta perioada in care numarul de cazuri COVID este constant crescut, presiunea pe sistemul public si privat de sanatate a devenit deosebit de mare. Din nefericire si accesul la serviciile de urgenta, inclusiv cele care tin de sfera Chirurgiei Plastice, a devenit mult mai dificil si chiar limitat.

La ora actuala, accesul in spitale se face dupa reguli speciale printre care se numara: programarea la o operatie se face după cateva zile, in functie de rezultatul testului COVID, de durata venirii rezultatului sau de numarul de paturi disponibile pentru cazare in perioada asteptarii rezultatului

O consecinta a tuturor acestor factori o reprezinta cresterea numarului pacientilor care apeleaza la serviciile de chirurgie reconstructiva ale Clinicii Zetta. De pilda, doar in ultimele 2-3 luni am constata o crestere cu 230% a numarului de operatii reconstructive programate si o crestere de 360% a numarului de operatii in regim de urgenta.

 

Pornind de la aceasta realitate, Echipa Zetta a decis sa vina in sprijinul celor interesati si sa puna la
dispozitie o linie de garda pentru urgente, care sa asigure servicii de Chirurgie Plastica
Reconstructiva pe toata durata programului Clinicii Zetta.

Asadar, linia de garda pentru urgente functioneaza de luni pana vineri, in intervalul
orar 8:00- 20:00 pentru consultatii si interventii cu anestezie locala, iar pentru interventiile cu anestezie generala, de luni pana joi 08:00-18:00 & vineri 08.00-16.00.


Consultatii
medicale


Interventii cu
anestezie locala


Interventii cu
anestezie generala

Puteti apela la noi pentru urgente care tin de specialitatea chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva:

  • Traumatisme deschise, plagi taiate/muscate pe toata suprafata corpului
  • Traumatisme ale mainilor: contuzii, fracturi si luxatii, leziuni tendinoase
  • Leziuni nervoase si vasculare ale membrelor superioare si inferioare
  • Formatiuni tumorale traumatizate pe toata suprafata corpului

Tinand cont de specificul normal al Clinicii Zetta, cu un bloc operator aseptic, nu vom putea trata din pacate chirurgical infectii sau arsuri.

La Clinica Zetta punem accent pe siguranta pacientilor si de aceea le oferim cele mai bune si sigure conditii de tratament:

  • 2 sali de operatie cu circuite proprii, dotate cu aparate de anestezie si dezinfectate cu nebulizator, lampa UV, utilizarea substantelor biocide, dupa fiecare pacient;
  • Instrumentar chirurgical variat sterilizat cu ajutorul autoclavului si a aparatului cu plasma, microscop pentru urgentele microchirurgicale;
  • Posibilitatea de cazare in rezerve cu grup sanitar propriu/televizor/aer conditionat;
  • Asistenta medicala continua prin sistemul de nurse-calling, care actioneaza prin apasarea butonului de panica de la bratara pacientului;

Informatii importante

Prezentarea la clinica se va face in urma unei programari telefonice, iar in momentul venirii dvs in clinica veti fi preluat pentru efectuarea triajului epidemiologic si pentru consultatia de urgenta.

Daca medicul de garda hotaraste ca trebuie efectuata o interventie chirurgicala, aceasta nu se va putea realiza insa decat dupa aflarea rezultatului testului Covid. Testarea se va face imediat, dar rezultat se primeste dupa 6-24 de ore (in functie de ora de recoltare si de programatul laboratorului).

In aceasta perioada de asteptare, medicul de garda va asigura toate masurile necesare pentru temporizarea in siguranta a interventiei chirurgicale.

Tinand cont de aceste conditii speciale care trebuie indeplinite pentru o operatie in siguranta, putem sa va asiguram ca in Cinica Zetta timpul de asteptare pentru rezolvarea unei urgenta de Chirurgie Plastica Reconstructiva este probabil cel mai mic din Bucuresti.

Adresa

Strada Ghiță Pădureanu, București, Romania

TELEFON

031.005.17.56​Email

contact@clinicazetta.ro

Formular de contact